fbpx

Det sidste nye om Indian Clubs

Newton Fitness er first movers på Indian Clubs træningen i Danmark. Faktisk er vi den virksomhed i verden, der går forrest med evidens baseret praksis på området. Følg vores arbejde her på blog-nyheder. Vi arbejder hver dag på at optimere og tilpasse træningen. Vi er overbeviste om at Indian Clubs & Newton Fitness er den bedste skulder træning der findes. 
Maj 2018

Her på siden vil vi løbende præsentere vores arbejde og de projekter vi er en del af. Vil du være sikker på at du får nyhederne først? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Status på Newton fitness, maj 2018.

Vi har besluttet af insource driften af vores hjemmeside.  Vi har nu taget styringen 100 % det har givet os muligheder som vi ikke tidligere har haft. Foreksempel får vi i den kommende tid en webshop. Vi har arbejdet nogle måneder med at teste og udvikle en platform for E-læring, vi kan nu få flyttet denne til vores egen side og give vores mange brugere et flottere design, og udvide med mange flere videoer.

Følg med på siden her eller se mere på facebook.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, Så får du altid det sidste. FØRST!

Vi sender nyheder ud når der er noget at fortælle. Det kan være særlige tilbud til dem der følger os eller det kan være det sidste nye forskning eller projekt vi har startet op. Tilmeld dig og få blive en del af Newton Fitness familien.

Gratis periode

Her kan du få en forsmag på om Newton Fitness træningen er noget for dig. Få tre dage helt gratis.

Instruktør Kurser

Vi har gennem flere år uddannet Indian Clubs Instruktører. Men behovet for at kunne give vores viden til andre, uden at være begrænsede af geografisk placering, har vi valgt at også dette kan formidles via E-Læring. Så kontakt os i dag og hør nærmere.

Skal vi komme i gang?

Køb adgang nu, eller Kontakt os