fbpx

Det sidste nye om Indian Clubs

Nyheder fra Newton Fitness. Er du interesseret i at følge udviklingen af Indian Clubs træningen, og udbredelsen i Europa? Som first movers på Indian Clubs træningen i Danmark, eller rettere i Europa er vi den virksomhed, der går forrest med evidens baseret praksis og undersøgelse på området.  

Nyheder fra Maj 2018 og frem

Her på siden vil vi løbende præsentere vores arbejde og de projekter vi er en del af. Vil du være sikker på at du får nyhederne først? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Juni 2018

Status på juni måned og afslutningen på “forårs sæsonen”

Vi arbejder fortsat hårdt på at få hjemmesiden godt op og køre, vi får mange gode tilbagemeldinger, men hvis du finder noget der ikke virker eller du syntes ser dumt ud vil vi gerne høre fra dig. Lige som med Newton Fitness træningen forsøger vi hele tiden at blive bedre og lære af de fejl vi begår. Hvert halve år stopper vi op og gør status. Hver gang vi gør det kan vi konkludere, at det går bedre end sidste status, det er vi naturligvis glade for. Vi har indgået nye sponsor aftaler i år og det indebærer at vi kommer på trøjen hos Mors Thy U18 herrer. Vi er meget stolte over at både Rasmus “H” Henriksen og Frederik Bjerre har takket ja til repræsentere Newton Fitness ApS. Samtidig har det åbnet for et nyt samarbejde med Sports College Mors én af de bedste “rugekasser” for unge håndbold talenter i Danmark, samtidigt trækker det naturlige tråde til HF Mors og Mors-Thy Håndbold. Foråret blev også starten på et samarbejde med de næsten lokale Randers HK, men mere om det efter sommerferien. På bredde idrætten er vi super glade for at have udvidet samarbejdet med den lokale håndbold klub HIK-Rosendal. Vi skal i den kommende sæson udvikle på konceptet skades fri idræt. Et bærende element her er at uddanne de frivillige i klubben, til at kunne håndtere skade forebyggelse i hverdagen, og få skabt en rød tråd i den fysiske træning fra barn til senior. Det skulle gerne munde ud i en bedre og bredere forsyning af talenter til ligaklubberne, samt fastholdelse af unge i et bedre lokalt bredde idræts tilbud. Online trænings produkterne viser sig at være en rigtig satsning da det eliminere meget af den geografiske udfordring vi har haft tidligere. Så det forventer vi vil vokse sig endnu større i efteråret. Vi afholder stadig workshops for vennegrupper og virksomheder, det vil vi naturligvis fortsætte med.

 

 

Status på Newton fitness, maj 2018.

Vi har besluttet af insource driften af vores hjemmeside.  Vi har nu taget styringen 100 % det har givet os muligheder som vi ikke tidligere har haft. For eksempel får vi i den kommende tid en webshop. Vi har arbejdet nogle måneder med at teste og udvikle en platform for E-læring, vi kan nu få flyttet denne til vores egen side og give vores mange brugere et flottere design, og udvide med mange flere videoer.

Følg med på siden her eller find os på de sociale medier

Facebook Posts

3 days ago

Newton Fitness Aps

Dejlig sommer hilsen fra BSV kaptajn Michael V. Knudsen
Skønt at se han bruger sommeren fornuftigt😀

Ferie - der arbejdes hårdt med sommertræningen. Supergod træning med Newton Fitness.
#bjerringbrosilkeborg #sammenmodsejr #knudsen77 #cre8furniture #preseason
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Newton Fitness Aps

Vi har indledt et samarbejde med Sports College Mors. De er blandt de bedste i landet til at udvikle håndbold talenter, og samtidig sørge for at de unge mennesker, får en ordentlig uddannelse. Det venter vi os meget af og vi glæder os, til at implementere Indian Clubs og Newton Fitness i den daglige træning. Ved du endnu ikke hvad det betyder? Så besøg os på www.newtonfitness.dk eller kontakt os på tlf: 30263386I dag har den stået på fodbold i biffen og så har vi haft besøg af Newton Fitness, der kørte et meget spændende træningsprogram igennem 💪👍
Vi ser frem til et tættere samarbejde med dem i det kommende skoleår 👌
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Newton Fitness Aps

Hvad er det det der sker i kroppen, når man svinger med Newton Fitness Indian Clubs? Hvilke muskler er involverede? Og kan man overhovedet bruge det til noget? Bestil online og find ud af det. Du kan stadig nå at være fit4fight til sæson 2018/2019 OBS! Kun 249,- Pr måned ezme.io/c/0P/eE1m
Brug linket her og støt Rasmus
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tilmeld dig nyhedsbrevet, Så får du altid det sidste. FØRST!

Vi sender nyheder ud når der er noget at fortælle. Det kan være særlige tilbud til dem der følger os eller det kan være det sidste nye forskning eller projekt vi har startet op. Tilmeld dig og få blive en del af Newton Fitness familien.

Gratis periode

Her kan du få en forsmag på om Newton Fitness træningen er noget for dig. Få tre dage helt gratis.

Instruktør Kurser

Vi har gennem flere år uddannet Indian Clubs Instruktører. Men behovet for at kunne give vores viden til andre, uden at være begrænsede af geografisk placering, har vi valgt at også dette kan formidles via E-Læring. Så kontakt os i dag og hør nærmere.

Skal vi komme i gang?

Køb adgang nu, eller Kontakt os