Det sidste nye om Indian Clubs

Nyheder fra Newton Fitness. Er du interesseret i at følge udviklingen af Indian Clubs træningen, og udbredelsen i Europa? Som first movers på Indian Clubs træningen i Danmark, eller rettere i Europa er vi den virksomhed, der går forrest med evidens baseret praksis og undersøgelse på området.  

Nyheder fra Maj 2018 og frem

Her på siden vil vi løbende præsentere vores arbejde og de projekter vi er en del af. Vil du være sikker på at du får nyhederne først? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Nyheder september 2018

Newton Fitness Aps flytter i nye lokaler. 

Fra den 1 september 2018 er vi flyttet i nye lokaler lidt tættere på Hobro Centrum. Vi er de første beboere i den nye bydel som skyder op på “rensningsanlægget” de kommende år. Det glæder vi os over og ser frem mod det færdige resultat. Flytningen har medført at de nye lokaler passer bedre til os. Vi har ca samme antal kvm, men i modsætning til før, kan der nu svinges Indian Clubs i alle rum. 

Vi indretter et bedre Fitness trænings rum som også kommer til at rumme kettlebell træningen. Kontor og mødefaciliteter er næsten som før og vil stadig danne rammen omkring driften af Newton Fitness og de tilknyttede idræts foreninger.

Efterårs sæsonen

D 5 september startede vi op efter en dejlig lang og varm sommer. Vi træner hver onsdag fra kl 16:30 og skulle behovet vise sig åbner vi hold efter dette. 

Nyheder Juni 2018

Status på juni måned og afslutningen på “forårs sæsonen”

Hjemmesiden:

Vi arbejder fortsat hårdt på at få hjemmesiden godt op og køre, vi får mange gode tilbagemeldinger, men hvis du finder noget der ikke virker eller du syntes ser dumt ud vil vi gerne høre fra dig.

Træningen:

Lige som med Newton Fitness træningen forsøger vi hele tiden at blive bedre og lære af de fejl vi begår. Hvert halve år stopper vi op og gør status. Hver gang vi gør det kan vi konkludere, at det går bedre end sidste status, det er vi naturligvis glade for.

Sponsor:

Vi har indgået nye sponsor aftaler i år og det indebærer at vi kommer på trøjen hos Mors Thy U18 herrer. Vi er meget stolte over at både Rasmus “H” Henriksen og Frederik Bjerre har takket ja til repræsentere Newton Fitness ApS. Samtidig har det åbnet for et nyt samarbejde med Sports College Mors én af de bedste “rugekasser” for unge håndbold talenter i Danmark, samtidigt trækker det naturlige tråde til HF Mors og Mors-Thy Håndbold.

Samarbejde:

Foråret blev også starten på et samarbejde med de næsten lokale Randers HK, men mere om det efter sommerferien. På bredde idrætten er vi super glade for at have udvidet samarbejdet med den lokale håndbold klub HIK-Rosendal. Vi skal i den kommende sæson udvikle på konceptet skades fri idræt. Et bærende element her er at uddanne de frivillige i klubben, til at kunne håndtere skade forebyggelse i hverdagen, og få skabt en rød tråd i den fysiske træning fra barn til senior. Det skulle gerne munde ud i en bedre og bredere forsyning af talenter til ligaklubberne, samt fastholdelse af unge i et bedre lokalt bredde idræts tilbud.

E-Læring

Online trænings produkterne viser sig at være en rigtig satsning da det eliminere meget af den geografiske udfordring vi har haft tidligere. Så det forventer vi vil vokse sig endnu større i efteråret. Vi afholder stadig workshops for venner / grupper og virksomheder, det vil vi naturligvis fortsætte med.

 

Status på Newton fitness, maj 2018.

Vi har besluttet af insource driften af vores hjemmeside.  Vi har nu taget styringen 100 % det har givet os muligheder som vi ikke tidligere har haft. For eksempel får vi i den kommende tid en webshop. Vi har arbejdet nogle måneder med at teste og udvikle en platform for E-læring, vi kan nu få flyttet denne til vores egen side og give vores mange brugere et flottere design, og udvide med mange flere videoer. Følg med på siden her eller find os på de sociale medier

Facebook Posts

1 week ago

Newton Fitness Aps

Vores hidtil største workshop blev afholdt med hele 44 deltagere på en gang. Derudover afholdt vi vores 3 største workshop samt en almindelig workshop samme dag, hvilket deltager mæssigt betød at på den gode side af 100 deltagere igår svingede med køller med Newton Fitness. ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Newton Fitness Aps

Dagens sidste træning er i fuld gang på skyum efterskole.
#handball #håndbold
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Newton Fitness Aps

Dagens anden træning, denne gang u14 drenge og piger #hfmors
#håndbold #handball #danmarksfremtid
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Newton Fitness Aps

Så er vi igang på mors igen.
#handball #håndbold #morsthyhåndbold @morsthy
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tilmeld dig nyhedsbrevet, Så får du altid det sidste. FØRST!

Vi sender nyheder ud når der er noget at fortælle. Det kan være særlige tilbud til dem der følger os eller det kan være det sidste nye forskning eller projekt vi har startet op. Tilmeld dig og få blive en del af Newton Fitness familien.

Gratis periode

Her kan du få en forsmag på om Newton Fitness træningen er noget for dig. Få tre dage helt gratis.

Instruktør Kurser

Vi har gennem flere år uddannet Indian Clubs Instruktører. Men behovet for at kunne give vores viden til andre, uden at være begrænsede af geografisk placering, har vi valgt at også dette kan formidles via E-Læring. Så kontakt os i dag og hør nærmere.

Skal vi komme i gang?

Køb adgang nu, eller Kontakt os