fbpx [google4d81696d3a17e818.html]

Inspiration til bedre skulder træning

Workshop

Indian Clubs & Håndbold

Håndbold

Newton Fitness 

Håndbold spillet belaster skulderleddet til bristepunktet. En liga spiller kaster op i mod af 48000 gange på en enkelt sæson! Det skaber naturligvis ubalance i kroppens muskulatur, især skulderen. 

Newton Fitness genskaber balancen.

Men Indian Clubs går det let som en leg, Vi har siden 2013 udviklet et koncept specielt til håndbold spillere. Dette tager hensyn til de udfordringer som er en naturlig konsekvens af håndbold spillet, herefter starter arbejdet med at udbedre skaderne og genskabe en sund og stærk skulder funktion.

 

Workshoppen har til formål at vise jer præcis hvordan det foregår. I prøver træningen på egen krop og dermed får i den fulde forståelse for Newton Fitness konceptet. Vi kradser blot i overfladen af øvelses kartoteket samtidig med vi holder det simpelt & effektivt.

Lad os komme igang

Skulder træning i verdensklasse

Intelligent træning, fremfor behandling

EFTER WORKSHOPPEN

Instruktør uddannelse

Vi har flere niveauer af uddannelse i brugen ad Newton Fitness Indian Clubs. sammen finder vi den bedste løsning for jer

Online Træning

Lader alle i klubben træne på egen hånd i vores online univers. Her kan alle være med på deres eget niveau. Der medfølger leje udstyr med i prisen.

Trænings forløb

Vil i gerne i gang hurtigt er dette løsningen for jer. Vi står for træningen i klubben, indtil i har jeres egne instruktører uddannede.

Hvad indeholder en workshop?

Pris & Detaljer

\

Prisen er 125 Pr deltager

\

Varighed mellem 1 & 2 timer

\

Vi medbringer: 2 Instruktører & Udstyr

\

I stiller egnede lokaler til rådighed

No Pain, All Gain

Real Work.
Real Results.

Newton Fitness & Håndbold

“Styrke i Bevægelse”