fbpx

Til Virksomheder

Teambuilding event. Har i fokus på sundhed på arbejdspladsen? Bør det også indebære et element af bevægelse.

 

 

N

Sport og Idrætsklubber

Er i klar til at gå nye veje for bedre præstationer og forebyggelse af skader? Så er en Newton Fitness Intro Workshop det rigtige sted at starte

Introduktion for behandlere

Sundhedsarbejdere og behandlere kan med fordel booke en workshop og blive meget klogere på de fordele der er i at implementere Indian Clubs i dagligdagen. Til gavn for både personale og patienter

Intro Workshops & Events

Målrettes din virksomhed eller sport
Book Nu

Standard Workshop, indhold og pris

Som udgangspunkt er en workshop af en times varighed. Her får i en intro til træningen og “hands on” øvelser. Er jeres ønske mere tid eller en opsplitning af workshoppen? Så laver vi gerne et tilpasset arrangement til jer.

Pris for en standard workshop er 125 DKK Pr deltager. Afholdes hos Newton Fitness eller i jeres lokaler. Ved arrangementer mere en 50 Km fra Hobro tillægges transport om kostninger 3 DKK pr kilometer.

Vi har allerede afholdt hundredevis af workshops & events

 

Det betyder at flere tusinde mennesker i Danmark har stiftet bekendskab med Newton Fitness & Indian Clubs

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan deltage på en workshop?

Vi har en nedre alders grænse på 12 år og ingen øvre. Deltagerne skal kunne stå på fødderne under workshoppen. Ellers er der helt åbent for alle mennesker uanset fysisk formåen. 

Hvor lang tid i forvejen skal vi bestille?

Mindst 3 dage før. men det er altid en god ide at være ude i god tid. det giver også Instruktørerne de bedste forudsætninger for at tilpasse workshoppen til jer.

Hvorfor skal vi lære om Indian Clubs?

Det er jo helt op til den enkeltes behov. Det er dog almindelig kendt at vores nuværende livsstil har nogle uheldige bivirkninger. Disse afhjælper Indian Clubs på en effektiv og sjov måde. Dyrker du en sport hvor skulderen spiller en central rolle? Så er Indian Clubs noget af det bedste du kan gøre for dig selv. Gennem bevægelse smøres og opvarmes leddene, samtidig skabes eller genskabes en god muskel balance. Men det kan du lære meget mere om, hvis du kikker dig omkring på vores sider.

Hvad gør vi efter workshoppen?

Det er et af emnerne på en workshop. Svaret afhænger nemlig helt af det du ønsker at opnå. Men vi har alt fra Online træning til Instruktør uddannelser på hylderne. Vi vil gå langt for at du får præcis det produkt du har behov for.

Tøv ikke med at kontakte os

Hvis ikke du har fundet svar på dine spørgsmål her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os, vi er altid klar på en god snak om træning og dine behov.