fbpx

Handelsbetingelser for handel med Newton Fitness ApS

Newton Fitness er first movers på Indian Clubs træningen i Danmark. Faktisk er vi den virksomhed der går forrest med evidens baseret praksis. Vi dokumenterer og forsker for at finde frem til den bedste skulder træning.

Kundeservice

7 + 3 =

Ved køb af Newton Fitness online produkter og online butikken, accepterer du at vi trækker penge på dit kreditkort. Ved abonnementer trækkes der penge hver 30 dag fra start tidspunktet. Opsigelse kan ske skriftligt til Newton Fitness ApS, gerne elektronisk pr mail: info@newtonfitness.dk. Du skal ved henvendelse oplyse dit navn og mail adresse. Opsigelsen skal være os i hende senest to arbejdsdage før udløb af abonnements periode.Du kan også selv opsige abonnement på din medlems side på www.newtonfitness.dk. Ved leje af Newton Fitness Indian Clubs, og abonnementer hvor lejede indian Clubs er en del af produktet. gælder at leje perioden først kan opsiges, når produktet fysisk er på adressen tilhørende Newton Fitness ApS hvorfra det lejede udstyr oprindeligt var fremsendt fra, eller andet er skriftligt aftalt. Retur omkostningerne påhviler til en hver tid  kunden uanset begrundelsen for returnering. Hvis det lejede udstyr bort kommer i leje perioden afregnes kunden til dagsprisen (nypris) på udstyret uanset grunden herfor. Ved ombytning af udstyr afholder kunden alle relaterede omkostninger. Ombytning er ellers uden omkostninger for kunden. Kunden er selv ansvarlig for brugen af det fysiske udstyr, uanset om det er købt eller lejet ved Newton Fitness ApS. Enhver skade der er opstået i forbindelse med brug (korrekt eller uhensigtsmæssigt), opbevaring eller transport påhviler kunden. Køb af udstyr er omfattet af 24 måneders reklamations ret. Newton Fitness Indian Clubs er et natur produkt og derfor er reklame materiale og oplysninger kun vejledende i forhold til vægt, form og farve på det faktiske produkt. De før nævnte variationer giver ikke ret til reklamation eller ombytning mv.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, Så får du altid det sidste nye. FØRST!

Vi sender nyheder ud når der er noget at fortælle. Det kan være særlige tilbud til dem der følger os eller det kan være det sidste nye forskning eller projekt vi har startet op. Tilmeld dig og få blive en del af Newton Fitness familien.

Gratis periode

Få 3 dage gratis. Få en forsmag, og se om Newton Fitness træningen er noget for dig.

Bliv Instruktør

Klik her for at tilmelde dig vores Instruktør Abonnement.

Skal vi komme i gang?

Køb adgang nu, eller Kontakt os