fbpx

Træn med Newton Fitness: På Hold eller Personligt 

Alt det praktiske:

Al træning foregår i Hobro Idrætscenter, det betyder at vi har adgang til omklædning & bad. Det er en fordel at være iført tøj som du kan bevæge dig frit i.

Du bliver medlem af Newton Fitness ved at tilmelde dig på knappen til højre.

For at booke en plads på en hold træning, skal du klikke på linket ud for den trænings form du vil deltage i.

Du kan se mere om alt det du kan opleve i Hobro idrætscenter lige her

Køb adgang til hold træning eller en personlig session:

Pris fra 149,- 

 

 

Du kan også altid ringe på tlf:30263386 eller sende os en mail: info@newtonfitness.dk

Hos os kan du vælge mellem 3 forskellige træninger, her under er de beskrevet, men er du i tvivl vil vi altid gerne råde dig.

KettleCross

Træningsformen til dig som gerne vil have noget for den investerede tid: 

Book din plads på holdet

 

  • Fedtforbrænding
  • Kondition
  • Styrke
  • Muskeltoning
Læs mere om træningen her

Denne form for træning er den ultimative trænings time, hvor fysiske resultater ses hurtigt. Alle kan med stor fordel implementere KettleCross i deres træning. Deltagerne er stort set en ligelig fordeling af mænd og kvinder, og der er naturligvis også plads til begyndere, for selvom vi træner sammen, er det dig vælger vægten.

Fedtforbrænding & Kondition:

Tempoet i timen er varierende, og der bliver skiftet muskelgrupper og indlagt øvelser, hvor du skal op og ramme en høj puls flere gange. Det er konditionsmæssigt en hård måde at træne på, og derfor er der et stort udbytte at hente netop for konditionen.
Man forbrænder (estimeret) 600-1000 kalorier på en træning, så det er jo også værd at tage med!

Styrke:

I timen er der også lagt styrkemomenter ind med både kettlebells og egen kropsvægt. Det er også her, at du får mulighed for at ramme din maksimale belastning rent styrkemæssigt. Derudover arbejder man med muskeludholdenhed og i særdeleshed ens core muskulatur. træningen af den styrker både din holdning og mange af de muskler, som ikke bliver direkte trænet ved andre sportsgrene og discipliner. Mange af øvelserne med kettlebells er flerledsøvelser og aktiverer dermed hele kroppen.

Muskeltoning:

I løbet af timen har du næsten hele tiden en kettlebell i hånden, som du skal bringe i bevægelse. Dine muskler er altså belastet konstant på den ene eller anden måde, og der er indlagt momenter i timen, hvor der køres relativt få gentagelser med stor belastning. Det medvirker til, at din muskelmasse forøges, og at du bliver stærkere.

Indian Clubs

Det er en træningsform, hvor følgende er i fokus:

Book din plads på holdet

∙ Øget kropsbevidsthed
∙ Balance
∙ Udholdenhed
∙ Et friere åndedræt
∙ Mere nærvær
∙ Koncentrationsevne
∙ Styrke

Læs mere om træningen her

Newton Fitness Clubs træning:

Beskrives som ”Styrke i bevægelse” Alle kan være med, om du er nybegynder eller øvede. Clubs holdet byder på en rolig men intensiv træningsform, der arbejder ud fra kroppens naturlige holdning og derved giver dig større bevidsthed om din krop. Clubs træningen forebygger problemer, genoptræner og styrker især nakken, skuldre og lænd.

For alle:

Newton Fitness Clubs er for alle, der har lyst til koncentreret træning på gulv. Vi arbejder med stræk af stramme muskelgrupper og styrke/ stabilitetstræning af svage muskelgrupper. Den gode vejrtrækning og naturlig bevægelse er en del af alle øvelser. Clubs er kendt for at minimere muskulært ubehag forårsaget af arbejde og sport.

Pausen & nærheden:

Newton Fitness Clubs er den pause, som vi ofte glemmer at tage i en fortravlet hverdag. Pausen hvor vi gennem bevægelse og koncentration øver os på at være til, lige nu. Det vedvarende fokus på bevægelse og åndedræt kan frembringe en tilstand af meditation i bevægelse.

Helheden:

Ved udførslen af Clubs træning dannes der meget varme i kroppen og det hjælper til at udskille affaldsstoffer. Vi arbejder med statiske øvelser, glidende overgange og dybe stræk for derigennem at skabe harmoni mellem krop, sind og bevidsthed. Hvor bevægelserne kan kædes sammen med hinanden og synkroniseres med åndedrættet.

Macebells

Macebells træningen ligge lige midt mellm de andre 2 træningsformer vi har:

Vi har desværre ingen hold Pt.

 

  • Styrke
  • Balance
  • Kondition
  • Muskeltoning
Læs mere om træningen her

Macebells:

Vi forhandler Macebells af stål. Som de eneste i Danmark tilbyder vi også undervisning i Macebell træningen.

Træningen:

Pt udbyder vi træningen som en intro ved køb af Macebells eller ved personlig træning. Vi arbejder på at kunne tilbyde reel hold træning i den nærmeste fremtid.