fbpx

MaceBell

Macebell

Et nyt ord i den danske ordbog. Og et nyt produkt hos Newton Fitness. Som en hybrid mellem en kettlebell og en Clubbell er Macebell, som faktisk er et amerikansk ord. Oprindeligt hedder det en GADA og er lavet af sten/cement og en træ eller bambus stav. En moderne Macebell er lavet i støbejern. Det gøres for at sikre ensartethed og for at leve op til nutidens standard for produkt sikkerhed.

Vi er nu blevet forhandler af Macebell fra et stort internationalt produktions selskab. Så der ydes naturligvis garanti og ombytningsret efter gældende dansk lovgivning. Har du lyst til at se eller høre mere inden du køber er du altid velkommen her hos os i Hobro.

Newton Fitness Trænings køller

Dansk design og produktion. Vi bruger kun lokal bøgetræ i produktionen af vores smukke Indian Clubs trænings køller.

Newton Fitness Online Træning

Uanset hvor du bor kan du træne med Newton Fitness. Vi er altid lige ved hånden, om du foretrækker din gamle stationære pc eller din nye smarte telefon. Vi er lige der og altid klar til at hjælpe dig.

Newton Fitness workshop

Har du lyst til at få en demonstration af hvad Newton Fitness kan tilbyde? Få et sæt Trænings køller i hånden og få en kyndig instruktion i brugen. Varighed er typisk fra 1 til 2 timer afhængig af jeres ønsker.

Newton Fitness hold træninger

Kom og vær med når vi har hold træninger i Hobro. Vi har både begynder hold og hold for de mere øvede

Newton Fitness Personlig Træning

Den bedste måde at lære noget nyt på og dermed opnå de bedste resulteter på den korteste tid er gennem personlig træning. Book en tid hos en af vores dygtige instruktører.