fbpx

Newton Fitness Ophæng

Ophæng til Indian Clubs fra Newton Fitness er den bedste måde at beskytte og udstille dine Indian Clubs. Hvad enten det er i hjemmet eller i Fitness centeret.

Alle produkter du finder her på siden er designet-udviklet og produceret i Danmark. Alle produkter er lavet af rigtig træ, det betyder i praksis at alle produkter er unikke. Vi sætter en ære i at levere kvalitet i træningen og dette gælder naturligvis også for vores fysiske produkter.

Markedet for Indian Clubs og tilbehør er stadig forholdsvis lille i Danmark, så af den grund begrænser vi os til disse få men lækre ophæng. Men har du et ønske om at få dine ophæng udført i andre træ sorter eller måske i en anden form. Så kontakt os og se om ikke vi kan i møde komme dit ønske.

Newton Fitness Trænings køller

Dansk design og produktion. Vi bruger kun lokal bøgetræ i produktionen af vores smukke Indian Clubs trænings køller.

Newton Fitness Online Træning

Uanset hvor du bor kan du træne med Newton Fitness. Vi er altid lige ved hånden, om du foretrækker din gamle stationære pc eller din nye smarte telefon. Vi er lige der og altid klar til at hjælpe dig.

Newton Fitness workshop

Har du lyst til at få en demonstration af hvad Newton Fitness kan tilbyde? Få et sæt Trænings køller i hånden og få en kyndig instruktion i brugen. Varighed er typisk fra 1 til 2 timer afhængig af jeres ønsker.

Newton Fitness hold træninger

Kom og vær med når vi har hold træninger i Hobro. Vi har både begynder hold og hold for de mere øvede

Newton Fitness Personlig Træning

Den bedste måde at lære noget nyt på og dermed opnå de bedste resulteter på den korteste tid er gennem personlig træning. Book en tid hos en af vores dygtige instruktører.