fbpx

Newton Fitness Pakkeløsninger

Pakke løsninger til Fitness centeret eller Idrætsforeningen er mere og mere efterspurgt. Så derfor laver vi nu et par af vores mest solgte løsninger til en nem one klik løsning.

Newton Fitness Indian Clubs pakket i størrelse og antal du skal bruge for at få maksimal gælde af dit køb til Fitness centeret eller sports klubben

Har i brug for at tilkøbe en instruktør eller drømmer i om at få en af jeres trænere/fitness instruktører uddannet hos os? Så kan vi helt sikkert finde en god pris ved køb af pakke løsningerne her.

Fandt du ikke det du søgte? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf: 30263386 eller send en mail til info@newtonfitness.dk

Newton Fitness Trænings køller

Dansk design og produktion. Vi bruger kun lokal bøgetræ i produktionen af vores smukke Indian Clubs trænings køller.

Newton Fitness Online Træning

Uanset hvor du bor kan du træne med Newton Fitness. Vi er altid lige ved hånden, om du foretrækker din gamle stationære pc eller din nye smarte telefon. Vi er lige der og altid klar til at hjælpe dig.

Newton Fitness workshop

Har du lyst til at få en demonstration af hvad Newton Fitness kan tilbyde? Få et sæt Trænings køller i hånden og få en kyndig instruktion i brugen. Varighed er typisk fra 1 til 2 timer afhængig af jeres ønsker.

Newton Fitness hold træninger

Kom og vær med når vi har hold træninger i Hobro. Vi har både begynder hold og hold for de mere øvede

Newton Fitness Personlig Træning

Den bedste måde at lære noget nyt på og dermed opnå de bedste resulteter på den korteste tid er gennem personlig træning. Book en tid hos en af vores dygtige instruktører.