fbpx
+4530263386 info@newtonfitness.dk

 Træning til kontoret & hjemmearbejdspladsen, med Newton Fitness

Træning til kontoret & hjemmearbejdspladsen er vores bud på aktive pauser

“Det er slet ikke noget for mig, min virksomhed har jo en sundheds forsikring, og jeg er aktiv i løbeklubben”

Det som sådan korrekt, og rigtigt fint. Men det er i nuet, i dagligdagen at indsatsen skal være. Forebyggelse er nøgleordet her og derfor skal fysisk træning være en naturlig del af det at være kontor arbejder, hvad enten det foregår i virksomheden eller på hjemmearbejdspladsen. 

 

Hvad er det så for noget fysisk træning der skal til for du præstere bedre?

Det lyder måske helt godnat, at tale om træning til toppræstation til kontorarbejdere. Men ikke desto mindre er det ofte bevist og faktisk også logisk at du ikke tænker klart og arbejder for fuld kraft med smerte i kroppen. Med “Træning til kontoret & hjemmearbejdspladsen” er det netop det vi forsøget at adressere. Du har sikkert allerede i dag trænings aktiviteter i dit fritidsliv, men det handler om balance, om Yin og Yang. Kontor jobbet er stillesidende og til det skal der skabes modvægt gennem bevægelse.

 

[et_pb_shop posts_number=”1″ columns_number=”1″ _builder_version=”4.4.7″ background_color=”#ffffff” width=”100%” max_width=”100%” module_alignment=”right” min_height=”498px” height=”100px” max_height=”100px” hover_enabled=”0″ text_orientation=”center”][/et_pb_shop][et_pb_shop type=”featured” posts_number=”1″ _builder_version=”4.4.6″ background_color=”#ffffff”][/et_pb_shop]
[et_pb_shop type=”best_selling” posts_number=”4″ icon_hover_color=”rgba(0,0,0,0)” hover_overlay_color=”rgba(0,0,0,0)” _builder_version=”4.4.3″ background_color=”#d6d6d6″ width=”100%” max_width=”100%” height=”373px” max_height=”1000px” custom_margin=”-2px||5px|||”][/et_pb_shop]

Fysisk træning der ikke stjæler din tid eller dine penge

Hvornår kan jeg se en effekt af træningen?

Det kan du lige med det samme. Træning til kontoret & hjemmearbejdspladsen er en øvelses serie med Indian Clubs. Det særlige ved Indian Clubs er at de giver dig muligheden for at massere dig selv. Du kender effekten og ved at den er tilstede lige når du rejser dig fra briksen.

Hvad kan jeg forvente på den lange bane?

Vi kan og skal trække på de erfaringer og den forskning der er i forhold til det stillesidende arbejde i kontormiljøet. Færre sygedage, bedre arbejdsmiljø & en bedre bundlinje, er det du kan forvente. Vi forholder os til de uhensigtsmæssigheder som opstår ved mange timer med mus, tastatur og skærm. En tidlig indsats er nøglen til langsigtet succes. Det er netop den ekspertise Newton Fitness byder ind med. Bedre træning på det område hvor problemerne er aller størst.

Håndled

Albue

Skulder/Nakke

Ryg

[et_pb_shop posts_number=”1″ columns_number=”1″ _builder_version=”4.4.7″ hover_enabled=”0″ text_orientation=”center”][/et_pb_shop]

Træning til kontoret & hjemmearbejdspladsen

Kom i gang nu for 199 DKK (engangsbeløb uden binding) Der er ingen grund til at acceptere den lange ventetid hos en fysioterapåeut, eller vente til næste torsdag på virksomhedens massør har tid. Du kan gøre en forskel for dit velbefindende og dine præstationer. Få tilsendt dine øvelser med det samme og kom i gang med træningen i dag.