+4530263386 info@newtonfitness.dk

Indian Clubs Instruktør

Bliv Indian Clubs Instruktør ved Newton Fitness.

Vores instruktør uddannelse er opbygget i 3 moduler som kan tages enkelt stående eller som en helhed.

Uddannelserne er målrettet dig der har praktisk erfaring med Indian Clubs, og ønsker at kunne formidle dine egne erfaringer og viden, til andre der ønsker at påbegynde deres rejse med Indian Clubs..

Fordelt på 3 moduler er du sikker på at få viden som passer til din situation og med en opbygning der gør det let at bygge ovenpå.

Fælles for de 3 moduler

Du får adgang til modulets informationer online. Der vil være tekst, billeder og video materiale tilrådighed under hele forløbet.
Du får adgang til Øvelseskartoteket som du kan bruge til din egen uddannelse og til at sammensætte spændende træninger for dem du underviser
3 lektioner med personlig undervisning a 2 timers varighed
Diplom for gennemført uddannelse

 

Indian Clubs Instruktør: Modul 1.

Basis hold træning

Du vil på basis uddannelsen lære mere om Indian Clubs gennem historien, vi vil gennemgå de fysiologiske fordele ved at svinge med Indian Clubs. Herudover skal vi se på formidling af information samt betydningen af at være instruktør.
Basis uddannelsen sætter dig i stand til at træne folk, fra de er nybegyndere og indtil de har kompetence til at kunne opvarme og forebygge skader med Indian Clubs.

Forløbet:
Her starter vi fra bunden og har fokus på instruktion og fejlrettelse af basis øvelser, som man kan bruge på hold træning for ny begyndere og stations træning, eller opvarmning. Der er 6 undervisningstimer plus afslutning med certificering. Det forventes at der trænes på egen hånd mellem undervisningen. Indeholdt er også 3 måneders adgang til Newton Fitness Online hvor man kan se øvelser og finde inspiration. Varighed 2-3 måneder.

Betaling for Modulet
Bestilling foregår ved at klikke på knappen nedenfor og betalingen sker med de fleste gængse internationalt kendte betalingskort eller mobilepay. Pris 2500 DKK Inklusive moms.

Ønsker du alternativ betaling eller en samlet betaling for flere deltager skal du kontakte os og så finder vi den løsning der passer bedst.

workshop2

Sådan kommer vi igang

Uforpligtende kaffe møde

Vi er altid åbne for at snakke om Indian Clubs og derfor vil vi også altid gerne tage en snak med dig. Det kan være et telefonmøde men vi kommer også gerne ud og tager en snak over en kop kaffe med dig/jer. Send en mail til Jakob for nærmere aftale. jakob@newtonfitness.dk

Undervisningen på kurserne

Vi råder over egnede lokaler i Hobro. Men passer det bedre at vi kommer til jer? 

Mini workshop

Vi kan klare meget til et kaffe møde, men da der er tale om et træningskoncept så er en Mini workshop en god anledning til at få en “hands on” oplevelse.

Indian Clubs Instruktør: Modul 2.

Hold træning for øvede.

Du vil på Modul 2 lære mere om Indian Clubs. Vi vil tage afsæt i det vi lærte på Modul 1.

Her tager vi fat på de mere komplekse muligheder der er med Indian Clubs, retnings skifte, kombinationer osv. Her stilles større krav til korrekt udførelse af basisteknikkerne og forståelsen for fejlrettelse mm.

Det forventes også at der mellem undervisningen trænes på egen hånd. Modulet her indeholder som modul 1. 6 timers træning og 3 måneders online adgang. Varighed 2-3 måneder.

Modul 2 sætter dig i stand til at træne folk, fra de er nybegyndere og indtil de har kompetence til at kunne gennemføre hele træningspas og bruge Indian Clubs til genoptræning, forebyggelse af skader og præstationsfremmende træning.

Forløbet:
Her starter vi på det fundament som Modul 1 lagde. Her har vi fokus på instruktion og fejlrettelse af basis øvelser, som man kan bruge på hold træning for ny begyndere og stations træning, eller opvarmning.

Vi arbejder drefra til at udvide dit øvelseskartotek, vi vil arbejde med sammensætning af øvelser og vi vil kikke på ændringer i vægt og trænings intensitet.

Bestilling foregår ved at klikke på knappen nedenfor og betalingen sker med de fleste gængse internationalt kendte betalingskort eller mobilepay. Pris 2500 DKK Inklusive moms.

Ønsker du alternativ betaling eller en samlet betaling for flere deltager skal du kontakte os og så finder vi den løsning der passer bedst.

Indian Clubs Instruktør: Modul 3.

For behandlere og fagpersoner

Modul 3 er målrettet behandlere og personlige trænere. Forløbet vil blive tilpasset deltagerne ud fra forudsætninger og ønsker. Der vil i undervisningen være fokus på opstart, progression og graduerings muligheder. Vi får klarhed over hvor Indian Clubs kan supplere de andre behandlingsmuligheder og træningsredskaber der allerede er en fast del af din praksis. Varighed efter aftale dog Ca. 6 undervisningstimer.

Ovenstående foregår som udgang punkt i vores lokaler i Hobro, men kan ved 3 eller flere deltagere fra samme område flyttes til deltagernes nærområde. Undervisnings dage kan ligges både dag/ aften og weekend. Forudsætter relevant uddannelse og erfaring.