fbpx
+4530263386 info@newtonfitness.dk

Kontakt os

Ejer Jakob Olsen

Helt uforpligtende kan du kontakte os og booke et møde med Jakob Olsen. Vi har nemlig fuld forståelse for de mange processer og den lange rejse der ofte er fra ide til endelig aftale i danske foreninger.

Så tag kontakt til os, vi vil gerne være med så tidligt i processen som muligt, vi kan med vores erfaring lytte til jer og komme med vores input til den bedste løsning for jer.

Med flere års erfaring med fonds ansøgning kan vi også hjælpe jer i den rigtige retning her, det er nok ikke en rigtig hemmelighed at det ofte er finansieringen, eller mangel på samme som den gode ide strander på.

 

Det praktiske for at kontakte Newton Fitness.

 

Newton Fitness & Randers Håndbold klub

Sådan kan du møde os

Mini Workshop

Den lille appetitvækker for nøglepersoner i foreningen og bestyrelsen. Demonstration af hvad i får med Newton Fitness og mere om hvordan vi implementere og får fundet den rigtige finansiering. Læs mere her

Opstarts samtale eller Personlig træning

Har du behov for at komme igang med at træne med Indian Clubs? Så er det bedste vi kan tilbyde dig en opstarts samtale. Her får vi afstemt forventninger og du får en grundig introduktion til vores træning. Kontakt os og Book efterfølgende personlige trænings timer direkte i kalenderen

Test af håndboldspillere

Vi har udviklet vores egen fysiske test af skulder styrke og funktion. Dette henvender sig særligt til håndboldspillere på alle niveauer. Testen foregår i Hobro idrætscenter ved enkelte test, ønsker i at teste hele holdet kommer vi gerne til jer og naturligvis til en skarp pris. Tag kontakt ved at sende en mail eller book direkte i kalenderen

Uforpligtende møde

Book et møde med Jakob Olsen, enten hos os i Hobro eller hos jer. Kalenderen

Workshop

Book en workshop for op til 25 deltagere, vi kommer gerne til jer, ligesom vi gerne stiller lokaler til rådighed i Hobro. Brug dette soom et indslag i en træningslejr eller blot som en anderledes træning for holdet. Uanset sportsgren vil i få noget brugbart med fra workshoppen. Book direkte i kalenderen her eller kontakt os på telefon eller mail.

Du kan selvfølgelig også bare gå direkte til vores online træning

Vi arbejder ud fra vores adresse i Hobro og det giver en naturlig begrænsning i at mødes fysisk. Så derfor har vi udarbejdet video materiale og samlet det i træningsplaner, lige til at gå til. 

Newton Fitness Indian Clubs håndbold workshop