+4530263386 info@newtonfitness.dk

Event & workshops med Newton Fitness

En stor del af Newton Fitness er arbejdet med at udbrede kendskabet til trænings formen Indian Clubs. Vi tilpasser os til jer, så i får det maksimale udbytte af træningen. Så er i en virksomhed med fokus på sundhed og minimering af arbejdsskader, dette for jer. Eller er i en behandlings virksomhed, eks. Fysioterapi eller kiropraktik kan i med fordel booke et fagligt relevant medarbejder Event.

gruppebillede på skyum

Det er nu igen muligt for os at afholde rigtige fysiske workshops, hvor vi introducerer dig til en af de bedste træningsmetoder for skuldrene. Vi kickstartede derfor efterårs sæsonen med et brag af et arrangement i Hobro idrætscenter. Men vi kommer også gerne ud til jer.

I den tid vi i Newton Fitness har beskæftiget os med skulder træning til håndboldspillere, har det aldrig været mere relevant end det er nu hvor alt skal starte op efter et par kaotiske år grundet COVID 19 håndteringen. Det betyder at vi vil se mange skader især på skuldrene grundet den lange pause og en alt for brat opstart med for meget træning og for lift tålmodighed. Det er helt naturligt og vi forstår begejstringen for at være tilbage på halgulvet. Vi vil i de kommende måneder gøre hvad vi kan for at hjælpe sporten godt i gang og samle op der hvor skaden er sket. Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Ring til os og få en snak med Jakob eller send os en mail: info@newtonfitness.dk

Event/workshop med newton fitness, introduktion til indian clubs

Event/Workshop, indhold og pris

Som udgangspunkt er en workshop af en  varighed mellem 45 minutter og op til 1½ time. Her får i en intro til træningen og “hands on” øvelser. Er jeres ønske mere tid eller en opsplitning af workshoppen? Så laver vi gerne et tilpasset arrangement til jer.

Pris for en standard workshop er 125 DKK Pr deltager. Afholdes hos Newton Fitness eller i jeres lokaler. Ved arrangementer mere en 50 Km fra Hobro tillægges transport om kostninger 3 DKK pr kilometer.

Mini Workshop

DKK 875.00 inklusiv moms

Mini Workshop med Newton Fitness

Har du og vennerne i klubben snakket om at prøve Indian Clubs med Newton Fitness, men i kan måske ikke samle de 20-30 deltagere vi normalt laver workshops for. Så er Mini Workshoppen helt perfekt for jer.

Mini Workshoppen indeholder:

*Ved kørsel over 100 Kilometer fra Hobro afregnes dette særskilt til statens kilometer takst.

Vi har allerede afholdt hundredevis af workshops & events

 Det betyder at flere tusinde mennesker i Danmark har stiftet bekendskab med Newton Fitness & Indian Clubs

Vi tror på at samarbejde er vejen frem for træning indenfor både sport/idræt, men også i forbindelse med bevægelse på arbejdspladsen. Så kontakt os gerne om både stort og småt, vi er altid frisk på en snak.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan deltage på en workshop?

Vi har en nedre alders grænse på 12 år og ingen øvre. Deltagerne skal kunne stå på fødderne under workshoppen. Ellers er der helt åbent for alle mennesker uanset fysisk formåen. 

Hvor lang tid i forvejen skal vi bestille?

Mindst 3 dage før. men det er altid en god ide at være ude i god tid. det giver også Instruktørerne de bedste forudsætninger for at tilpasse workshoppen til jer.

Hvorfor skal vi lære om Indian Clubs?

Det er jo helt op til den enkeltes behov. Det er dog almindelig kendt at vores nuværende livsstil har nogle uheldige bivirkninger. Disse afhjælper Indian Clubs på en effektiv og sjov måde. Dyrker du en sport hvor skulderen spiller en central rolle? Så er Indian Clubs noget af det bedste du kan gøre for dig selv. Gennem bevægelse smøres og opvarmes leddene, samtidig skabes eller genskabes en god muskel balance. Men det kan du lære meget mere om, hvis du kikker dig omkring på vores sider.

Hvad gør vi efter workshoppen?

Det er et af emnerne på en workshop. Svaret afhænger nemlig helt af det du ønsker at opnå. Men vi har alt fra Online træning til Instruktør uddannelser på hylderne. Vi vil gå langt for at du får præcis det produkt du har behov for.

Tøv ikke med at kontakte os

Hvis ikke du har fundet svar på dine spørgsmål her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os, vi er altid klar på en god snak om træning og dine behov.