Newton Fitness, Vi elsker Indian Clubs

Fremtiden er E-læring, det er vi ikke i tvivl om. Så derfor har vi udviklet en lang række kurser der sætter dig i stand til at bruge Indian Clubs rigtigt. Vi tilbyder samtidigt en kursus række for dig som gerne vil undervise andre og have certifikat på dine færdigheder. Nysgerrig? Så start med at tilmelde dig vores gratis kurser

Individuel Online Læring

Nu kan du i ro og mag lære at bruge Indian Clubs, du kan se eller gense kurserne alle de gange du har lyst.

Træn hvor og hvornår det passer dig. Du kan altid finde et kursus der passer til dit behov. Vi har opvarmnings programmer a 5 minutters varighed og vi har komplette 30 minutters træninger

Newton Fitness holdtræning

Indian clubs er velegnet til holdtræning. 

Brug Indian Clubs som fælles opvarmning eller stations træning i forbindelse med jeres normale træning. Hvad enten det er i Fitness centeret som crossfit eller Håndbold. Mulighederne er mange og fordelene er endnu flere.

Indian Clubs Workshops

Inviter Newton Fitness på besøg og prøv Indian Clubs

Vi vil gerne udbrede kendskabet til Indian Clubs træningen, og en af de måder vi gør det på er at rejse landet rundt og holde workshops/foredrag for virksomheder og foreninger. Her får du muligheden for at mærke på egen krop det som kan være så svært at forstå via tekst og tale. 

Vi brænder for undervisning

Uanset hvilken undervisnings form som passer bedst til dig og dine muligheder kan du være sikker på at vi har lagt os i selen for at give dig det bedst mulige produkt. Alt vores viden er oparbejdet i samarbejde med de hundredevis af mennesker der allerede har haft glæde og gavn af Newton Fitness for nogen har det betydet større og bedre præstationer på banen for andre har det betydet en hverdag uden smerter. Hvad skal vi hjælpe dig med?

Newton Fitness personale

Uden passionerede personer er der ingen virksomhed. Det samme gælder også for Newton Fitness.

Her kan du møde os, vi sætter en ære i at gå den ekstra mil for dig. Du vil som kunde opleve at få det du har brug for i højere grad end at få det som du beder om. Vi har den erfaring som skal til for at hjælpe dig bedst muligt videre. Kan vi ikke hjælpe dig siger vi det åbent og ærligt. Flere gange siger vi til og fra.

Jakob Olsen

Ejer, Stifter og Direktør

Mikkel Graversen

Fysioterapeut studerende og Instruktør

Martin Bang

Stifter og Instruktør

Thea Dalgas

Fysioterapeut og Instruktør

Pernille holdensgaard

Fysioterapeut

Kom i kontakt med os!

Adresse

Gasværksvej 13

Hobro, 9500

Danmark

CVR Nummer: 35861467
Telefon Nummer
+4530263386
Salgs E-Mail
jakob@newtonfitness.dk
Kundeservice
info@newtonfitness.dk

Kom og vær en del af bevægelsen

Fysioterapien og træning i Danmark er under forandring. Newton Fitness og Indian Clubs kommer til at spille en afgørende rolle. Bedre forebyggelse, færre skader og stærkere mennesker.

Gratis periode

Prøv Newton Fitness E-Learning gratis i 3 dage

Instruktør Kurser

Vil du gerne kunne undervise andre i brugen af Indian Clubs?

Er du klar til at starte?

Tilmeld dig nu! Eller kontakt os.