fbpx

Nyheder september 2018

Written by auser

On november 26, 2018

Newton Fitness Aps flytter i nye lokaler.

Fra den 1 september 2018 er vi flyttet i nye lokaler lidt tættere på Hobro Centrum. Vi er de første beboere i den nye bydel som skyder op på “rensningsanlægget” de kommende år. Det glæder vi os over og ser frem mod det færdige resultat. Flytningen har medført at de nye lokaler passer bedre til os. Vi har ca samme antal kvm, men i modsætning til før, kan der nu svinges Indian Clubs i alle rum.

Vi indretter et bedre Fitness trænings rum som også kommer til at rumme kettlebell træningen. Kontor og mødefaciliteter er næsten som før og vil stadig danne rammen omkring driften af Newton Fitness og de tilknyttede idræts foreninger.

Efterårs sæsonen

D 5 september startede vi op efter en dejlig lang og varm sommer. Vi træner hver onsdag fra kl 16:30 og skulle behovet vise sig åbner vi hold efter dette.

You May Also Like…

Fysisk træning for E-sport atleter med Newton Fitness

Fysisk træning for E-sport atleter med Newton Fitness

Artikel i Fjordavisen om samarbejde med Hobro Vikings Af Klaus Hansen Et nyt samarbejde er indgået mellem to lokale aktører i Hobro. Hobro Vikings der er E-sports forening og Newton Fitness, der med et nyt kølle-træningskoncept arbejder med mobilitet, stabilitet og...

Tak til Generation Handball 2019

Tak til Generation Handball 2019

Newton Fitness standen 2019 En sommer fest der fejrer alt det, folk elsker ved håndbold spillet Vi havde for første gang fornøjelsen og æren at deltage ved årets #generationhandball. Under det samlende tema: Fun, Fight, Friendship gik det i uge 31 løs i Viborg, med...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *