fbpx
+4530263386 info@newtonfitness.dk

Hej alle sammen


Fase 2 af genåbningen efter Covid-19 sker i små skridt over hele Danmark, det er også nået til Hobro. Vi har i dag holdt møde med Hobro Idrætscenter, og efterfølgende besluttet at åbne for holdtræningen igen. Det bliver helt bogstaveligt åben, nemlig under åben himmel, fra mandag D 18/5.


Indian Clubs træning:


Vi sætter 2 instruktører på og laver et begynderhold og et øvet hold med maksimalt 9 deltagere på hvert hold. Tiden er som normalt Kl. 18.30 og træningen vil foregå bag ved Hobro idrætscenter (ved fodboldbane 3)
Det vil ikke være muligt at benytte omklædnings mm og vi anbefaler du medbringer dine egne Clubs, hvis det er muligt. Vi vil naturligvis overholde alle gældende retningslinjer omkring rengøring og afstand mellem deltagerne.


Kettlebellholdet:


Her flytter vi også træningen udendørs og tilrettelægger træningen således at der sker færrest mulige skift af udstyr mellem deltagerne. Her gælder også en maksimal holdstørrelse på 9, frem til den 8/6.
Vi rykker tiden til Kl. 19:30 og det vil heller ikke her være muligt at benyttes omklædnings faciliteter mm.

Tak

Vi glæder os meget til at komme i gang igen og håber i alle sammen vil tage godt imod de nye tiltag og retningslinjer. Vi sætter stor pris på jeres sympati og fortsatte støtte af Newton Fitness mens landet har været lukket ned, mange tak alle sammen.
Vi ses mandag, og vil du være helt sikker på en plads? Så send os en besked på info@newtonfitness.dk eller telefon: 26802227