+4530263386 info@newtonfitness.dk

Juni 2018 blog

Hjemmesiden:

Vi arbejder fortsat hårdt på at få hjemmesiden godt op og køre, vi får mange gode tilbagemeldinger, men hvis du finder noget der ikke virker eller du syntes ser dumt ud vil vi gerne høre fra dig.

Træningen:

Lige som med Newton Fitness træningen forsøger vi hele tiden at blive bedre og lære af de fejl vi begår. Hvert halve år stopper vi op og gør status. Hver gang vi gør det kan vi konkludere, at det går bedre end sidste status, det er vi naturligvis glade for.

Sponsor:

Vi har indgået nye sponsor aftaler i år og det indebærer at vi kommer på trøjen hos Mors Thy U18 herrer. Vi er meget stolte over at både Rasmus “H” Henriksen og Frederik Bjerre har takket ja til repræsentere Newton Fitness ApS. Samtidig har det åbnet for et nyt samarbejde med Sports College Mors én af de bedste “rugekasser” for unge håndbold talenter i Danmark, samtidigt trækker det naturlige tråde til HF Mors og Mors-Thy Håndbold.

Samarbejde:

Foråret blev også starten på et samarbejde med de næsten lokale Randers HK, men mere om det efter sommerferien. På bredde idrætten er vi super glade for at have udvidet samarbejdet med den lokale håndbold klub HIK-Rosendal. Vi skal i den kommende sæson udvikle på konceptet skades fri idræt. Et bærende element her er at uddanne de frivillige i klubben, til at kunne håndtere skade forebyggelse i hverdagen, og få skabt en rød tråd i den fysiske træning fra barn til senior. Det skulle gerne munde ud i en bedre og bredere forsyning af talenter til ligaklubberne, samt fastholdelse af unge i et bedre lokalt bredde idræts tilbud.

E-Læring

Online trænings produkterne viser sig at være en rigtig satsning da det eliminere meget af den geografiske udfordring vi har haft tidligere. Så det forventer vi vil vokse sig endnu større i efteråret. Vi afholder stadig workshops for venner / grupper og virksomheder, det vil vi naturligvis fortsætte med.