+4530263386 info@newtonfitness.dk
Newton Fitness standen 2019

En sommer fest der fejrer alt det, folk elsker ved håndbold spillet

Vi havde for første gang fornøjelsen og æren at deltage ved årets #generationhandball. Under det samlende tema: Fun, Fight, Friendship gik det i uge 31 løs i Viborg, med alt hvad hjertet kan begære af håndbold relaterede aktiviteter. https://generation-handball.dk/

Bedre fysisk træning i dansk håndbold

Det er netop et af målene med Newton Fitness, men det er også det tilbagevendende tema/samtale emne, når vi kikker tilbage på de mange samtaler vi har haft gennem Generation Handball med spillere, trænere og forældre. Vi er naturligvis glade for at blive bekræftet i at der er et behov for initiativer som vores, der sætter fokus på at løfte niveauet på den fysiske træning der bliver udøvet i dansk bredde idræt, såvel som elitesport.

Det overraskende var for os hvor tidligt i de unges håndbold rejse at behovet for bedre fysisk træning viser sig, helt ned til 13-14 års alderen. Der var blandt de der var forbi standen, en forståelse for hvor meget skades forbyggende træning, i fremtiden får betydning for spillet og antallet af aktive håndboldspillere i Danmark.

Newton Fitness & Håndbold

I 5 år har vi arbejdet målrettet på at udvikle den bedste skulder træning, et arbejde der fortsætter mange år frem. Vi har lært rigtig meget allerede men vi VIL være bedst. Derfor er det afgørende at vi fortsat har en tæt tilknytning til de folk som er så afhængige af stærke skuldre. Det er derfor også en stor glæde at vi har fået så meget positiv feedback på trænings konceptet. Tak for det.

Fokus fra vores side har fra starten været at skabe god genoptræning efter en skade. Men som tiden er gået har vi måttet sande at det er for smal et fokus at tillægge sig. Skulderens funktion i samspil med resten af kroppen er nøglen til succes for den enkelte idrætsudøver. Det er selvfølgelig især gældende for de som skal kaste/gribe en bold.

Det at kaste en bold er en aktivitet for hele kroppen, lige fra fødderne som skal skabe kraft fra gulvet, til hjernen som skal sende de rigtige signaler og sikre korrekt muskel tænding. Kender du Malcolm Gladwell? Nej, Måske kender du hans omtalte bog, Outliers? De fleste er bekendte med teorien om at hvis man ønsker at blive virkelig god til noget, skal øve sig i minimum 10.000 timer. Han og bogen har populariseret den forskning.

Newton Fitness blæser og har mel i munden

For at nå op på ekspert niveau i sport skal der udføres mange tusinde gentagelser af det man vil være god til. Newton Fitness kan være en genvej til at udføre de mange gentagelser. Normalt vil dette tage mange år og skabe muskulær ubalance i kroppen. Men med Newton Fitness skabes bevægemønster og muskulær styrke på en skånsom måde og der arbejdes altid i lige dele frem/tilbage eller højre/venstre. Dermed udebliver ubalancen ved de mange gentagelser, og trænings tiden bruges effektivt.

nyheder newton fitness 2018
Flere af vores gode samarbejdspartnere

Er du blevet nysgerrig og ønsker mere viden? Så kontakt os for en uforpligtende snak.

Du finder os i Hobro, men vi arbejder i hele landet. http://www.newtonfitness.dk