fbpx

Instruktør uddannelse: Indian Clubs (Trænings køller)

Written by auser

On februar 18, 2019


Instruktør uddannelse: Newton Fitness Indian Clubs (Trænings køller) er opbygget i 3 moduler, disse kan gennemføres enkeltstående eller som en helhed. Modul 3 er forbeholdt behandlere.

Efterhånden som det lykkedes os at udbrede kendskabet til Indian Clubs i Danmark, så stiger efterspørgselen på kvalificeret uddannelse tilsvarende. Her får du en kort gennemgang af den standard løsning, vi som udgangspunkt vil arbejde fra. Som altid er vi åbne for at tilpasse produktet til lige netop dit behov.

Newton Fitness

Styrke i bevægelse

Modul 1. Basis hold træning.

Indian Clubs instruktør arbejdet hviler på et solidt fundament. Her starter vi med grund principperne og lægger fundamentet for de mere avancerede teknikker. Her er et øget fokus på instruktion og fejl rettelse og basis øvelser. Målet er at kunne varetage en hold træning af begyndere/let øvede på forsvarligvis. Eller som et element i stations træning & opvarmning.

Der er 6 undervisningstimer plus afslutning med certificering. Det forventes at der trænes på egen hånd mellem undervisningen 50 til 100 timer.  Indeholdt er også 3 måneders adgang til Newton Fitness Online hvor man kan se øvelser og finde inspiration.

Varighed 2-3 måneder. Pris 2500 DKK inklusive moms.

Modul 2. Hold træning for øvede.

Har du allerede erfaring med at benytte Indian Clubs (trænings køller) i din træning? Så er det her du skal starte din rejse mod at blive Indian Clubs instruktør kunne undervise mere erfarne elever. Her tager vi fat på de mere komplekse muligheder der er med Indian Clubs, retnings skifte, kombinationer og meget mere. Der stilles større krav til dig som instruktør, til korrekt udførelse af basis teknikkerne og forståelsen for fejl rettelse mm. Det forventes også at du selv forstår og benytter mere komplekse sving og rutiner.

Modulet her indeholder som modul 1. 6 timers træning og 3 måneders online adgang. Her forventes det ligeledes at dine egen træning bliver forbedret med 50 til 100 timers egen træning.

Varighed 2-3 måneder. Pris 2500 DKK inklusive moms.

Modul 3. Indian Clubs for behandlere.

Dette modul er forbeholdt behandlere og personlige trænere. Forløbet vil blive tilpasset deltagerne ud fra deres forudsætninger og ønsker.

Varighed efter aftale dog Ca. 6 undervisningstimer. Forudsætter relevant uddannelse og erfaring.

Pris 2500 DKK inklusive moms.

Ovenstående foregår som udgang punkt i vores lokaler i Hobro, men kan ved 3 eller flere deltagere fra samme område flyttes til deltagernes nær område.

Undervisnings dage kan ligges både dag/ aften og weekend.

Der gives 20 % rabat på køb af Newton Fitness produkter i forbindelse med uddannelsen.

You May Also Like…

Fysisk træning for E-sport atleter med Newton Fitness

Fysisk træning for E-sport atleter med Newton Fitness

Artikel i Fjordavisen om samarbejde med Hobro Vikings Af Klaus Hansen Et nyt samarbejde er indgået mellem to lokale aktører i Hobro. Hobro Vikings der er E-sports forening og Newton Fitness, der med et nyt kølle-træningskoncept arbejder med mobilitet, stabilitet og...

Tak til Generation Handball 2019

Tak til Generation Handball 2019

Newton Fitness standen 2019 En sommer fest der fejrer alt det, folk elsker ved håndbold spillet Vi havde for første gang fornøjelsen og æren at deltage ved årets #generationhandball. Under det samlende tema: Fun, Fight, Friendship gik det i uge 31 løs i Viborg, med...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *